Nastup koji se pamti: „Kolja i Grobovlasnici“ raspjevali banjalučku publiku

Nastup koji se pamti: „Kolja i Grobovlasnici“ raspjevali banjalučku publiku

U subotu je na tvrđavi Kastel održan dugo iščekivani nastup kantautora, muzičara, glumca, režisera i scenariste Nikole Kolje Pejakovića i njegovog benda „Grobovlasnici“, saopštili su iz OK tima, koji je organizator ovog događaja.

Kako je navedeno u saopštenju, dugo je banjalučka publika čekala na ovaj nastup, i nakon što je konačno najavljen za juni mjesec ove godine, zbog najave loših vremenskih prolongiran je.

„Čekanje se isplatilo, jer avgustovska noć, i poslije vrlo promjenjivog dana u kojem su kišni oblaci zaobišli sve dijelove grada, osim onoga na kojem se održavao koncert te večeri, donijela je fantastičnu energiju i posebnu atmosferu koja je motivisala kako publiku tako i bend. Na samom početku koncerta Kolja je sa publikom podjelio svoju emociju, naglasivši da ima tremu, jer znamo da je nastup u gradu u kom ste rođeni i odrasli za svakog umjetnika uvijek poseban i emotivan, ali sa svakim novim taktom, glasnim pjevanjem i podrškom publike ista je brzo nestala“, javljaju iz Ok tima svjedočeći da su se na koncertu nizali numere „Mladoženja“, „Malo sutra“, „Udade se ti za konja“, „Užički heroin“…

FOTO Vedran Ševčuk
FOTO Vedran Ševčuk

Magična noć na tvrđavi Kastel, javljau organizatori i dodaju: jedinstvena energija, dobro raspoložena publika koja pjeva u glas i „Kolja i Grobovlasnici“ koji na sceni daju 100 odsto sebe, mogao bi biti kratak opis ovog nastupa koji su Banjalučani dugo čekali.

„Pred banjalučkom publikom Kolja je još jednom najavio svoju ranije spomenutu želju da se narednog puta vidimo na koncertu koji će se održati na igralištu škole Jovan Cvijić, nekada Filip Macura, na kojem je i počela njegova muzička i umjetnička karijera. Jedno je sigurno gdje god nastupao Kolja će uvijek imati podršku svojih sugrađana“, zaključeno je u saopštenju.

Organizatori koncerta OK team i Prorent, rečeno je na kraju, i u narednom periodu nastavljaju sa odličnim koncertnim programom u gradu na Vrbasu.

(Nezavisne)

CATEGORIES
Share This