Miloš Biković u novoj sezoni serije „Bijeli lotos“

Miloš Biković u novoj sezoni serije „Bijeli lotos“

Glumačkoj postavi treće sezone Emijem nagrađene HBO Original serije „Bijeli lotos“ (The White Lotus) pridružuje se srpska filmska i televizijska zvijezda, Miloš Biković, zajedno sa Kristijanom Fridelom, Morganom O’Rajli, Lekom Petrovardijem i Šalini Pirs.

Početak snimanja nove sezone planiran je za februar na ostrvima Koh Samuiji i Puket, kao i u Bangkoku na Tajlandu i pratiće novu grupu gostiju u čuvenom ljetovalištu „Bijeli lotos“.

Prethodno najavljena glumačka postava uključuje i Lesli Bib, Keri Kun, Dom Hetrakul, Džejsona Ajzaksa, Mišel Monagen, Parker Posei, Natašu Rotvel i Tejmi Taptimtong.

Prva sezona, koja je premijerno prikazana u julu 2021. i smještena na Havajima, dobila je 20 nominacija za nagradu Emi u 13 kategorija za 10 pobjeda. Druga sezona iz decembra 2022, smještena je na Siciliji i dobila je 23 nominacije za Emija, uključujući i kategoriju za najbolju dramsku seriju. Druga sezona do sada je osvojila četiri nagrade Creative Arts Emmy, uoči ceremonije dodjele nagrada Emi koja će se održati 15. januara 2024.

Tvorac, scenarista i režiser serije je Majk Vajt, koji je ujedno i izvršni producent uz Dejvida Bernada i Marka Kaminea.

Nezavisne

CATEGORIES
Share This