Kako danas izgleda mala Zone: U braku je sa 23 godine starijim kolegom, a sinu je dala neobično ime

Kako danas izgleda mala Zone: U braku je sa 23 godine starijim kolegom, a sinu je dala neobično ime

Jana Milosavljević stekla je popularnost još kao dijete u filmu „Zona Zamfiorva“ gdje je igrala malu Zone, rame uz rame sa Draganom Nikolićem, Milenom Dravić, Radmilu Živković, i mnogim drugima.

Jana je kćerka frontmena benda Galija Nenada Miloslavljevića, koji je, između ostalog, radio i numere za ovaj film, a karijeru je mlada glumica nastavila i u serijama “Vojna akademija”, “Žigosani u reketu” i “Državni službenik.

Glumica je prije nekoliko godine započela romansu sa 23 godine starijim kolegom – glumcem, rediteljem i scenaristom Filipom Gajićem, a par je 2017. godine dobio sina Joakima. Mladoj glumici ovo je prvo dijete, dok Filip iz prethodna dva braka ima još troje nasljednika.

On je prije Jane bio u braku sa glumicom Lucijom Šerbedžijom, kćerkom Radeta Šerbedžije. Lucija i Filip vjenčali su se 2006. godine u jednom maslinjaku u Istri, 2007. godine dobili su sina Sergeja, a tri godine kasnije i kćerku Anastaziju.

Na pitanje da li su Filip i ona imali problema kako da odluče oko imena sina, Jana je ranije rekla:

– Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mjesec poslije rođenja dijete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je htio, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova djeca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće – rekla je glumica, piše Glorija.

CATEGORIES
Share This