Ekipa “Dnevnjaka” snimila parodiju na “The Last Of Us” (VIDEO)

Ekipa “Dnevnjaka” snimila parodiju na “The Last Of Us” (VIDEO)

“The Last of Us” je najveći televizijski hit u svijetu ove godine, i normalno je da dobijemo niz parodija na ovu priču, a sad je ova serija dobila i svoju srbijansku YouTube verziju.

 

Miloš Milaković je duhoviti jutjuber kog smo zapamtili kao talentovanog i glasnog tipa iz ekipe “Dnevnjaka”. On već neko vrijeme na svom kanalu snima skečeve kako rijetko ko kod nas to radi, i koje više liče na ono šta na zapadu očekujemo od popularnih “Saturday Night Live” i “Adult Swim” programa, navodi City Magazine.

Ako je nešto zajedničko za sve njegove dosadašnje klipove onda je to šaljenje na račun svih lokalnih pojava, običaja i čestih gluposti koje svi vidimo i znamo. Tako je riješio da globalni fenomen kao što je ova HBO serija „The Last Of Us“ prevede na domaću varijantu.

U klipu vidimo Joela i Ellie, ali kako idu ka Domu zdravlja u Futogu, nalijeću na zaražene i nadražene, dok izbjegavaju između ostalog i šampinjone kao i sve gljive, i glupe, pardon apstraktne viceve koji možda mogu više da dođu glave od zombija. Naravno, uz komentar i na to kakve bi savjete Ellie dobijala na račun svoje seksualnosti u Srbiji.

Pored Milakovića, u klipu se pojavljuju i Milica Lukić, Nikola Škorić i Marko Dorić.

City magazin

CATEGORIES
Share This