„Bila je čudna atmosfera na Evroviziji, nije bilo zabavno“

„Bila je čudna atmosfera na Evroviziji, nije bilo zabavno“

Teja Dora, ovogodišnja predstavnica Srbije na „Evroviziji“, vratila se sinoć iz Švedske, a na aerodromu ju je sačekala majka, kao i veliki broj pripadnika sedme sile.

Osvojila je 17. mjesto u finalu, a ističe da je rezultatom zadovoljna.

– Nisam imala neka očekivanja, imali smo dosta dešavanja na Evroviziji, glasovi su se usmjerili na par favorita da se nešto ne bi desilo i da bi se nešto desilo… (smeh) Zadovoljni smo kako je sve ispalo, nastup nam je bio predobar i lijepi su komentari. Mnogo nam je drago što je Bejbi Lazanja iz Hrvatske osvojio televoting! – kazala je Teja Dora.

– Publika iz Hrvatske nam je dala 12, žiri je dao 3… Žao mi je što nam nisu dali, naravno… (smijeh) Ne znam ni ko je bio žiri tamo. Bila je čudna atmosfera, vezano za diskvalifikaciju Holandije… Nije bilo toliko zabavno. Nismo imali toliko vremena da se družimo sa drugim predstavnicima. Što se tiče Izraela, svi znaju šta se tu dešava… Mi smo tamo bili da predstavimo zemlju na najbolji način, da širimo ljubav – rekla je pjevačica.

– Pobjednička pesma mi se dopada, drugačija je, zanimljiva. Nastup je fenomenalan, ne znam kako je uspio da uradi sve ono. Voljela bih sa svima da nastavim druženje, neke od njih sigurno nisam ni upoznala, moram priznati – kazala je Teja Dora, prenosi Blic.

Blic

CATEGORIES
Share This