Zahvalni smo Opštini Bileća i ljudima dobre volje

Zahvalni smo Opštini Bileća i ljudima dobre volje

Udruženje roditelja djece i omladine sa poteškoćama u razvoju „Vedar osmijeh“ je jedno od rijetkih koje u ovim teškim vremenima širi optimizam, a zaista ih krasi iskren i vedar osmijeh.

Predsjednik Udruženja Bato Radmilović, godinu na izmaku smatra relativno uspješnom.

Pomoć Udruženju pružali su mnogi ljudi dobre volje, ustanove,organizacije, stranke.

„Hvala našoj Opštini, koja je finansijski pomogla da naše Udruženje opstane.Primanja koja smo dobili jesu minimalna, ali su nam dovoljna da radimo i funkcionišemo.

Zahvalni smo i Omladinskoj organizaciji „Jezerine“, stranci „Za pravdu i red-lista Nebojše Vukanovića“ kao i njihovom poslaniku Nenadu Grkoviću.Veliko hvala Gojku Đurkoviću iz Nikšića i Radanu Rovčaninu iz Podgorice. Ljudsku, finansijsku i svaku drugu podršku imali smo, kad god nam je bila potrebna od naših Bilećana Bata Samardžića i Bobana Vukoja, kojima se ovom prilikom posebno zahvaljujemo“, izjavio je Radmilović.

Načelnik opštine Bileća, Veselin Vujović kaže da je za ovo Udruženje trebalo izdvojiti veća sredstva, ali zbog poznate finansijske situacije to nije bilo moguće.

„Članovi ovog Udruženja nam se uvijek mogu javiti za pomoć bilo koje vrste i siguran sam da ćemo naći način da pomognemo, jer to je naša velika obaveza. Oni su dio nas i svojim radom i trudom uvijek šire pozitivnu priču, što je danas rijedak slučaj“, izjavio je Vujović.

ISTOK

CATEGORIES
Share This