Za popravak službenog vozila NSRS plaćeno 57 hiljada KM

Za popravak službenog vozila NSRS plaćeno 57 hiljada KM

Kako BN saznaje na toj sjednici je objelodanjeno i to da je za popraku oštećenog, u saobraćajnoj nezgodi, službenog vozila, koje koristi predsjednik NSRS, plaćeno čak 57 hiljada KM.

U utorak bi trebala da se održi nova sjednica Administrativnog odbora Narodne skupštine Republike Srpske, na kojoj se, između ostalog, razgovaralo o limitu troškova Nenada Stevandića, njegovog Kabineta, te potpredsjednika i sekretara Narodne skupštine Republike Srpske.

Ovo je na svom blogu objavio šef poslaničkog kluba „Za pravdu i red“ Nebojša Vukanović, dodajući da bi članovima Administrativne komisije trebalo bi da se dostave dosadašnji troškovi, a zanimljivo je, kako je naveo, da su na prošloj sjednici kritički prema Stevandiću diskutovali poslanici iz vladajuće koalicije.

Kako BN saznaje na toj sjednici je objelodanjeno i to da je za popraku službenog vozila, koje koristi predsjednik NSRS, plaćeno čak 57 hiljada KM.

Podsjetimo da je službeno vozilo NSRS polovinom avgusta učestvovalo u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka – Klašnice.

U trenutku saobraćajne nezgode u tom vozilu se nalazio i Stevandić.

(BN) Foto: Agencije/Arhiva

CATEGORIES
Share This