Tviteraški rat Antonića i Dodika: Na kraju đavo dođe i po svoje…

Tviteraški rat Antonića i Dodika: Na kraju đavo dođe i po svoje…

– Na kraju đavo dođe i po svoje, a u referendume raspisane od strane  gospodina Dodika ne vjeruju ni djeca vrtićkog uzrasta- napisala je ona.

Nekadašnji poslanik SNSD Momčilo Antonić objavom na svom X nalogu pokrenuo je „rat“ na društvenim mrežama ni manje ni više nego sa sinom svog partijskog šefa Igorom Dodikom.

Antonić koji je prethodno u više navrata javno kritikovao partijskog kolegu i predsjednika Gradskog odbora SNSD, Vladu Đajića, kojeg je, između ostalog, okrivljivao da se „zalagao da ne uđe u stranačke organe“, kao i da se ne nađe na odborničkoj listi na prethodnim izborima, ovaj put je naljutio Igora Dodika.

Sve je počelo kada je Antonić u svojoj objavi na svom X nalogu pomenuo partijskog šefa Milorada Dodika.

– Nakon terora koji sprovode stranci i muslimani nad predsjednikom Republike Srpske jedino što preostaje je referendum građana Srpske o vraćanju na izvorni Dejton, povratak nadležnosti kroz donošenje zakona u NSRS i dosljedna primjena: samostalno sprovođenje izbora, ukidanje Suda BiH – napisao je Antonić.

Uslijedio mu je odgovor od tviterašice Zorice Savić koja je napisala da je „Srpska sve to imala i da je za sve prenesene nadležnosti, radi opstanka na vlasti, glasao je SNSD“.

– Na kraju đavo dođe i po svoje, a u referendume raspisane od strane  gospodina Dodika ne vjeruju ni djeca vrtićkog uzrasta- napisala je ona.

Antonić joj je potom odgovorio da je svojom objavom želio da skrene pažnju „o skoro jedinom mehanizmu za zaštitu Srpske i njenih institucija“.

– Dodik prema meni lično nije korektan, tako da nemam razloga da ga branim, a i zna se on sam braniti… – napisao je Antonić.

Ova njegova objava je, međutim, naljutila Igora Dodika koji mu je ubrzo odgovorio, takođe, na X nalogu.

– Kada umislis da si bitan i još daš sebi za pravo da komentarišeš kako predsjednik nije korektan prema tebi, a dobiješ i šansu i kandidaturu na listama i republičku poziciju i …. E to je pravi primjer licemjerstva! – napisao je Dodik.

Ubrzo je opet reagovao Antonić koji je naveo da ima 33 godine i da je roditelj, ali i da je diplomirao i magistrirao na državnim fakultetima, naučio engleski (FCE), te uspješno vodio i privatno i javno preduzeće bez ijedne mrlje.

– Izborio mjesta odbornika i poslanika sa zavidnim rezultatima… Najveću vrlinu smatram normalnost i ne osjećam se važnim, osim kad me važni ljudi  javno prozivaju da sam nevažan. Кad me još vrijeđaju poluprijetećim tonom na osnovu namjernog pogrešnog tumačenja moje izjave i pokušavaju me ućutkati, tad me motivišu i podstiču na uspjeh. I obećavam im dvije istinu na svaku njihovu laž – napisao je Antonić.

(Srpskainfo) Foto:  SINIŠA PAŠALIĆ/MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

CATEGORIES
Share This