Radulović očekuje izbornu pobjedu i u Vukosavlju

Radulović očekuje izbornu pobjedu i u Vukosavlju

Srpska demokratska stranka će u većini lokalnih zajednica u Republici Srpskoj izaći sa zajedničkim kandidatima opozicije. U najvećem broju lokalnih zajednica to će biti kandidati SDS-a, izjavio je Milan Miličević nakon sastanka lidera opozicionih partija koji je ove sedmice održan u Banjoj Luci.

Jedna od lokalnih zajednica koja je specifična od drugih, jeste opština Vukosavlje, u kojoj je aktuelni načelnik, član SNSD-a Borislav Rakić, biran u dva mandata, a kao prijedlog „srpskih stranaka“, po uzoru na Srebrenicu.

Međutim, prema riječima Jovice Radulovića, predsjednika Glavnog odbora SDSa i načelnika opštine Modriča, SDS će na oktobarskim izborima imati svog kandidata u ovoj opštini, koji može da obezbijedi širu političku podršku i da uspješno vodi opštinu Vukosavlje u narednom mandatu.

Za sada, ne bih licitirao sa imenima, jer je SDS ozbiljna politička organizacija koja ima svoju hijerarhiju i treba sačekati konačnu odluku organa stranke.

Nesporno je da ćemo imati svog kandidata i da očekujemo da od oktobra 2024. godine pored Modriče i Broda, ubjedljivu pobjedu naši kandidati odnesu i u Derventi i u Vukosavlju, čime ćemo dokazati stabilnost i uspješnost naših politika koje su uvijek bliže narodu, izjavio je Radulović.

(Srna)

CATEGORIES
Share This