Nepotkupljivi SNSD-ovci poručili Ćosiću i Katiću: Srbujete sa leđa naroda

Nepotkupljivi SNSD-ovci poručili Ćosiću i Katiću: Srbujete sa leđa naroda

„Možda to nekome ko nije sa ovih prostora može da bude zanimljivo i interesantno. Nažalost mi živimo i radimo na ovim prostorima i svakodnevno svjedočimo vašim sada već i kriminalnim radnjama. Ono što najviše vrijeđa jeste da se uvijek bavite srpstvom i srbovanjem…“

Dio nezadovoljnog članstva OO SNSD.a iz Istočnog Novog Sarajeva uputili su pismo gradonačelniku Istočnog Sarajeva Ljubiši Čosiću i načelniku Istočnog Novog Sarajeva Jovanu Katiću, oba iz SNSD-a, u kome ističu da danima gledaju njihovu predstavu i jeftine pokušaje da obmanu, kako navode, časno i pošteno stanovništvo našeg grada.

„Možda to nekome ko nije sa ovih prostora može da bude zanimljivo i interesantno. Nažalost mi živimo i radimo na ovim prostorima i svakodnevno svjedočimo vašim sada već i kriminalnim radnjama. Ono što najviše vrijeđa jeste da se uvijek bavite srpstvom i srbovanjem.

Znate kakav smo mi narod i znate da nam je vjera i borba za „naše“ nešto što se ne može dirati, pa vi svako malo javno dokazujete i pokazujete koliko ste Srbin.

Međutim, sada ćemo vas mi javno pitati da nam kažete da li ste mislili na ovaj narod kada ste prodali stratešku lokaciju na Mojmilu, da draga gospodo prodali ste zemlju koja je bila u vlasnistvu opštine Istočno Novo Sarajevo, ta je zemlja krvlju natopljena, krvlju naših očeva, braće, rođaka.

Majke Istočnog Sarajeva još žele svoje sinove koji su zivote dali. Da li vam ima išta sveto, da li ste svjesni šta radite, da li ste mislili da se ovo neće saznati. Ako ste objavili poziv za prodaju u nepostojećim novinama ne znači da se za to neće saznati. Tu se pokazuje srpstvo i srbovanje“, navode u pismu ogorčeni članovi SNSD-a, koje je stiglo u našu redakciju.

Dalje naglašavaju da su Ćosić i Katić „zemlju prodali K.D“ i da za sve to postoji dokumentacija, koju će objelodaniti.

„I kao što rekoste na nedavnim skupovima veliki Srbine „Granica postoji“, Vi gradonačelniče Ljubiša Ćosicu kažete granica postoji, mi ćemo vas ispraviti i reći postojala je krvlju je natopljena, a vi ste je pomjerili i prodali zemlju Bošnjacima gdje će oni graditi i širiti područje grada Sarajeva. Zašto niste tada tražili mišljenje stanovništva, zašto tada niste javno sve prezentovali. Naravno ni to ni mnogo drugih kriminalnih radnji, čuvate za sebe i vama bliske saradnike koji takođe imaju interese kao i vi u svemu tome“, stoji u pismu.

Dalje čelnicima grada Istočno Sarajevo i opštine Istočno Novo Sarajevo poručuju:

„Srbujete vi već odavno gradonačelniče sa leđa ovog poštenog naroda, svako malo neku novu zabavu nađete. Sada ste našli da kitite toranj na Trebeviću. To je vrhunac vašeg srbovanja. I to je jedino sa čime izlazite u javnost. Od granice i tabli pa do zastave i lampica, vama je baš zabavno u životu. To pokazuju i sve ostale činjenice iz vašeg života. Svakodnevni skandali koji krase vaš privatni život. Sada je već poznato da svaka vaša ljubavnica ima po jedan dva stana u Istočnom Sarajevu“, kaže se u pismu i dodaje:

„Gdje vam je tu srbovanje zašto ne date neki stan nekom djetetu poginulog borca. Tada zaboravite i da ste srbin i odakle potičete. Dijelite stanove kao Deda Mraz, a jako je teško zaključiti otkud vama u svakoj novoizgrađenoj zgradi po jedan ili dva stana“.

Dalje konstatuju da je prodaja državnog zemljišta zaista unosan posao, te da gradonačelniku „skidaju kapu“ na briljatno urađenom poslu.

„Imate i nadimak „KOMŠIJA“ svi u Istočnom Sarajevu zovu vas komšija. Ima o vama dragi gradonačelniče još mnogo toga da se piše, nešto ćemo pisati mi a nešto nadležne institucije koje će dobiti svu dokumentaciju koju mi posjedujemo“, kaže se u pismu nezadovoljnih članova SNSD-a, koji najavljuju da će nastaviti sa novim objavama…, jer, kako kažu, građani Istočnog Sarajeva moraju znati ko ste vi i ko su vaši bliži saradnici.

U potpisu ovog pisma stoji „Opštinski odbor SNSD-a – Onaj manjinski dio koji nije potukljiv“.

(BN)

CATEGORIES
Share This