Narod Hercegovine zahvalan Vučiću, podrška listi ,,Srbija ne sme sa stane”

Narod Hercegovine zahvalan Vučiću, podrška listi ,,Srbija ne sme sa stane”

Impozantan miting Srpske napredne stranke u Smederevu svojim prisustvom uveličao je i Veselin Vujović, načelnik opštine Bileća, i tako dao podršku politici SNS-a i predsednika Aleksandra Vučića.

Vujović ističe vezanost Hercegovine i Srbije:

-Republika Srbija je svim Hercegovcima oduvek bila Majka Srbija! Mi smo povezani neraskidivo. Vezuje nas vera i herojska istorija, ali i zajednička želja za mirom, stabilnošću i razvojem.

Vujović ističe značaj politike Aleksandra Vučića i njegovu posvećenost razvoju čitavog regiona, a posebno Hercegovine.

– Veliku zahvalnost narod Hercegovine duguje predsjedniku Vučiću za bezrezervnu pomoć u realizaciji mnogih projekata, a ja se posebno zahvaljujem i u svoje lično ime, ali i u ime svih Bilećana za projekte vezane za razvoj opštine Bileća, kako sadašnje, tako i buduće. Predsjednik Vučić svima u regionu, ali i šire, pokazuje kako politika saradnje i napretka, kao i veliki rad i zalaganje, mogu postaviti jednu zemlju na mesto koje ona i zaslužuje – mesto regionalne „zvezde vodilje“. I zato Srbija ne sme da stane. Ne samo zbog sebe i naroda koji živi u Republici Srbiji, već i zbog nas u Hercegovini, ali i zbog čitavog regiona“.

Zato, ističe Vujović, 17. decembra, svi oni koji Srbiji misle dobro, a time i čitavom regionu, treba da podrže listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“. Treba da podrže ideje, ljude i projekte, rad, zalaganje i rezultate koji čitav region guraju napred uz poštovanje integriteta svih država.

Načelnik opštine Bileća Veselin Vujović poziva sve birače, a posebno Srbe iz Hercegovine i sa Kosova i Metohije da iskoriste svoje ustavno pravo, izađu na izbore i svima stave do znanja da Srbija ne sme i neće da stane.

– Jedini način da se to ne dogodi jeste da svojim glasom podrže listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ – dodaje Vujović i podseća da birači mogu svoje pravo ostvariti i u konzulatima u Trebinju i Mostaru.

– Glas za listu Srpske napredne stranke predvođenu Aleksandrom Vučićem je glas za budućnost i opstanak. Mi smo jedan narod i samo zajedno možemo opstati – poručuje za kraj načelnik opštine Bileća Veselin Vujović.

Politika

CATEGORIES
Share This