„Materijali iz Skupštine kasne i nisu potpuni“

„Materijali iz Skupštine kasne i nisu potpuni“

Koristim priliku da napomenem da u materijalima za naredno zasjedanje nedostaje Program ekonomskih reformi, Zakon o radu i Zakon o dječijoj zaštiti“, istakao je Vukota Govedarica, šef Kluba poslanika SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske. 

“Vlada Republike se ipak uspjela organizovati pa su poslanici, neki poslije tri a neki poslije četiri dana, dobili materijale za sedmu redovnu sjednicu. Nedopustivo je zakazivanje sjednice kolegijuma bez prethodno zaprimljenih materijala od Vlade”, poručio je Govedarica.

Zakazati na kolegijumu sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske i dostaviti materijale poslije 3-4 dana, u zavisnosti od udaljenosti poslanika, a poslati materijale gdje nedostaju materijali za tri tačke dnevnog reda, kaže Govedarica, je zaista neviđeno za sve ove godine od Dejtona do danas.

“U ratu, kada nije bilo komunikacije, pošte i interneta, bilo je možda razumljivo da se kasni sa dostavom materijala ali mislim da se ni tada ovakvi propusti nisu dešavali. Možda ipak treba čestitati na činjenici da je ovakvim načinom rada Narodna skupština Republike Srpske u potpunosti devalvirana”, zaključio je Govedarica.

(BN) Foto:BN

CATEGORIES
Share This