Još jedan poslanik SNSD-a priželjkuje funkciju direktora

Još jedan poslanik SNSD-a priželjkuje funkciju direktora

– Najozbiljniji kandidat za novog direktora Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske je Damjan Škipina koji trenutno vrši funkciju zamjenika direktora u ovoj instituciji, saznaje CAPITAL.

Škipina, koji je i poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini RS, je za CAPITAL potvrdio da će se prijaviti na konkurs za direktora Zavoda za zapošljavanje koji bi uskoro trebao biti raspisan.

Istakao je da ima 13. godina radnog iskustva od čega je četiri godine proveo radeći u Olimpijskom centru „Jahorina“.

„Pet i po godina sam radio u Studentskom centru Pale i to pola godine na mjestu upravnika i pet godina na mjestu direktora. Dvije godine sam bio predsjednik Skupštine opštine Pale, a trenutno sam zamjenik direktora Zavoda za zapošljavanje“, kazao je Škipina za CAPITAL.

Škipina je prema podacima dostupnim u njegovoj biografiji završio fakultet fizičkog vaspitanja i sporta, kao i pravni fakultet.

Podsjetimo, Vlada Republike Srpske donijela je odluku o raspisivanju konkursa za direktora Zavoda za zapošljavanje, a aktuelni direktor Zavoda Miroslav Vujičić se, kako je sam potvrdio za CAPITAL se ne planira prijaviti na konkurs.

Podsjećamo, Miroslav Vujičić je na čelo Zavoda za zapošljavanje došao još 2015. godine kada je zamijenio Milka Čolakovića.

(Capital) Foto: Capital

CATEGORIES
Share This