Elita na Jahorini: Sve će to narod platiti i pozlatiti

Elita na Jahorini: Sve će to narod platiti i pozlatiti

Prvi redovi su bili samo za probrane, krem se la krem Partije, njene vlastele i elite koju je okupio Elek uz Čolu na Jahorini…

Dubioze, dugovanja od 200 miliona maraka i abnormalni krediti sa zelenaškom kamatom od 11%, kojom se zadužuje Olimpijski centar Jahorina kako bi plaćao dugove, ne brinu puno našu elitu. Direktor Ljevnaić, kadar Službe, postao je i konzul Srbije na Palama, razlog više da se lijepo proslavi i opusti uz dobro plaćeni koncert  Zdravka Čolića, čijim je koncertom je otvorena nova skijaška sezona.

Prvi redovi su bili samo za probrane, krem se la krem Partije, njene vlastele i elite koju je okupio Elek uz Čolu na Jahorini, od Godice Dodik, Kostadinovića, Kuprešaka do vinara Vukoja, koji je predstavljao Trebinje i Hercegovinu na žurci na visokom nivou.

Posebno je dirljiva i emotivna fotografija pomirenja prve palice Bosne i Hervegovine, ministra bezbjednosti Nenada Nešića DNS i Gorice Dodik, koji su zaboravili teške riječi i teme iz prošlosti.

– Nek se lijepo vesele i uživaju, uz Đedovu rakiju, sve će to narod platiti i pozlatiti – poručio je šef poslaničkog kluba Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović.

(BN) Foto: Društvene mreže

CATEGORIES
Share This