“Dodik vlada godinama jer u opoziciji imamo trojance” Petrović o sukobu s partijskim kolegama iz SDS

“Dodik vlada godinama jer u opoziciji imamo trojance” Petrović o sukobu s partijskim kolegama iz SDS

Milorad Dodik toliko godina je na vlasti jer u opoziciji ima pomagače i trojanske konje.

Ovo je izjavio gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, gostujući u programu BN televizije.

Iza priče o litijumu u opštini Lopare, naveo je Petrović, stoji veliki kapital, ali njegova eksploatacija, kako je poručio, nije dobrodošla.

– Zato smo mi rekli ministru industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petru Đokiću: “Sačekaće vas narodni štit. Narod sve zna”. Zato će narod pružiti otpor u Loparama i Ugljeviku i u našoj Bijeljini – poručio je Petrović.

Komentarišući narušene odnose sa njegovim partijskom kolegama iz SDS, načelnikom Ugljevika Vasilijem Perićem i načelnikom Lopara, Radom Savićem, Petrović je naveo da “dogovora nema oko smeća i litijuma, jer iza svega stoji politika”.

– Nisam čovjek koji kalkuliše, nastupam transparentno, prozivam javno one koji sarađuju s vladajućim režimom. Milorad Dodik je toliko godina na vlasti jer ima pomagače u opoziciji. Imamo i trojanske konje. Poručujem načelniku Ugljevika da povuče dokumenta koja govore da sarađuje s vladajućim režimom. Načelniče opštine Lopare, povuci dokumenta koja govore da sarađuješ s vladajućim režimom. Osuđujem igru s krupnim kapitalom – poručio je Petrović.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This