Bileća: U trci za načelnika tri kandidata?!

Bileća: U trci za načelnika tri kandidata?!

Bileća je juče, a evo i duži vremenski period bila u centru zbivanja.

Bilećani kažu da će tako i biti sve dok se milionski dugovi ne vrate i dok ne počnu normalno živjeti.

Međutim, većina je sigurna da će sa poštenim i domaćinskim rukovođenjem aktuelnog načelnika i pomoći koja se očekuje, Bileća konačno izaći iz krize.

Tako da je skoro, pa izvjesno da će aktuelni načelnik obnoviti kandidaturu i nastaviti poštenu borbu za svoje Bilećane.

Oni koji su Bileću doveli u milionsko dugovanje  sinoć su zvanično objavili ime svog kandidata za načelnika opštine i time pokazali da su im stranački interesi iznad brige za Bileću.

Njihovo jučerašnje utrkivanje ko će stati bliže predsjedniku Vučiću ili Dodiku, bilo je i više nego komično.

Nije im nedostajalo ni samouvjerenosti ni hrabrosti, što je naravno za svaku pohvalu, međutim nedostajali su im neki stari šefovi, koji su htjeli mi to priznati ili ne, od njih napravili političare, dali im poslove i funkcije i sve uslove za natprosječno dobar život.

Upravo iz te kolone stiže informacija  da će Bileća  imati i trećeg kandidata, jer postoji određeni i značajan broj građana, koji ne žele podržati ni jednog ni drugog pomenutog kandidata.

Iako žele pokazati sklad, harmoniju i jedinstvo, stvarni podaci kažu da bilećki SNSD nikad nije bio ovako razjedinjen i da će uvrijeđeni šefovi iznjedriti još jednog kandidata.

Kome li će treći kandidat pomrsiti konce?!

Burna politička dešavanja slijede ili zapravo nisu ni prestajala, dok se birači već dijele u tri kolone i skupljaju sigurne glasove.

ISTOK

CATEGORIES
Share This