U nesreći na Zelengori poginuo direktor Studentskog doma Foča

U nesreći na Zelengori poginuo direktor Studentskog doma Foča

Dalibor Pljevaljčić, direktor Studentskog doma Foča, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na obroncima Zelengore, a u kojoj je povrijeđen Siniša Golijanin, direktor Kazneno-povpravnog zavoda Foča, potvrđeno je za ATV.

Golijanin je u dobrom je stanju i svjestan je, saznaje ATV.

Saobraćajna nezgoda se najvjerovatniej dogodila u petak naveče kada je automobil u kojem je bio Golijanin, i najmanje još jedna osoba, sletio u provaliju.

Oni su danas izvučeni i prebačeni u Bolnicu Foča.Nesreća se dogodila na veoma nepristupačnom terenu.

Prema nezvaničnim informacijama za nesreću se nije ni znalo dok porodica nije alarmirala policiju. Organizovana je potraga, a lociranje povrijeđenih i vozila nije bilo ni malo jednostavno, budući da se na tim dijelovima Zelengore gubi signal na mobilnom telefonu.

Golijanin je više od 24 sata ležao povrijeđen, na kiši, dok ga spasioci nisu pronašli i izvukli.

Svjetlana Govedarica, portparol PU Foča, potvrdila je ranije za ATV da je nesreća prijavljena u PS Kalinovik.

”Policiji je prijavljeno da je na obroncima Zelengore došlo do slijetanja automobila. Na lice mjesta su izašle spasilačke ekipe, policija i ljekari Hitne pomoći. U toku je evakuacija povrijeđenih i jedno lice je prevezeno u Bolnicu Foča”, rekla je Govedarica.Ona kaže da su ekipe i dalje na terenu i da je u toku uviđaj, nakon kojeg će biti poznato više detalja.

 

Izvor: Atv

CATEGORIES
Share This