Potresna ispovijest ribara koji je pronašao tijelo djevojčice (9) u rijeci Bojani

Potresna ispovijest ribara koji je pronašao tijelo djevojčice (9) u rijeci Bojani

Danas je Albaniju zadesila tragedija u kojoj se sumnja da je majka Alma Arazi (39) skočila u rijeku Bojanu, u albanskom gradu Skadru, sa svoje troje maloljetne djece, od kojih je lokalni ribar slučajno pronašao tijelo jedne od djevojčica (9).

Ribar Safet Hasani, koji je pronašao tijelo devetogodišnje djevojčice, ispričao je za emisiju „Revi” na “Euronews.al” prve trenutke kada je vidio tijelo tokom pecanja.

– Ugledao sam nešto sumnjivo dok sam pecao, i uz svjetlo mog telefona vidio sam nešto dolje na ​​dubini od oko 1 metar. Nisam bio siguran šta je to, izgledala je kao lutka. Nakon što sam pregledao vodu telefonom oko 10 minuta, obavijestio sam policiju – rekao je Hasani.

“Zakasnio sam…”

Nakon što je policija izvadila tijelo iz vode, ustanovila su da je u pitanju dijete. Policija je od sinoć do sada na licu mjesta.

– Bilo je oko 21 sat, ali sam obavio poziv sa 15-20 minuta zakašnjenja, jer nisam znao šta je to – dodao je Hasani.

Kako je Blic pisao, Alma Arazi i njeno troje djece — dvije kćerke starosti 6 i 9 godina i sin (4) — nekoliko sati prije tragičnog čina su izašli u kafić sa Alminom jetrvom, gdje su popile kafu a potom se smireno rastale, jetrva ne sluteći kakva tragedija se sprema.

Alma je potom sa svoje troje djece skočila u rijeku Bojanu, dok je ribar pronašao samo tijelo njene starije kćerke (9), na kom nije bilo tragova nasilja, kako je saopštila policija.

Policija nastavlja potragu za Almom i njeno dvoje mlađe djece, koji su nestali prije 3 dana, a čiji nestanak je prijavio njen suprug Ergis, koji je uhapšen pod optužbom za “nasilje u porodici” i “izazivanje samoubistva”, što je on negirao.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This