Nevrijeme poharalo Beograd: Na ulicama drveće, granje i voda (FOTO, VIDEO)

Nevrijeme poharalo Beograd: Na ulicama drveće, granje i voda (FOTO, VIDEO)

– Posljedice sinoćnjeg nevremena u Beogradu vide se po oborenim stablima, granama i zaostaloj vodi u pojedinim ulicama, dok jutros ponovo pada kiša.

Na Bežanijskoj Kosi u Ulici Nede Spasojević stablo je oboreno u sinoćnjem nevremenu, a korijenje oborenog drveta podiglo je dva automobila sa registarskim tablicama Rume i Vršca, javlja reporter Tanjuga.

Na pojedinim ulicama u Beogradu i jutros se zadržala voda od sinoćnjeg i noćašnjeg pljuska, na ulicama ima oborenog drveća i granja, a automobili se zbog toga sporije kreću, kao i zbog pljuska koji je ponovo počeo u glavnom gradu.

Zbog udara groma u blizini trafo stanice na Bogosloviji sinoć je došlo do prekida u snabdijevanju strujom na Paliluli, Zvezdari i centru grada.

Naime, Beograd je sinoć zahvatilo jako nevrijeme. Oko 23 časa počela je jaka kiša, praćena grmljavinom, jakim vjetrom i gradom u pojedinim dijelovima grada.

Grad je padao u Rakovici, na Vračaru i na Voždovcu, a jaka kiša na Novom Beogradu, u centru grada, Zemunu i još nekim dijelovima grada.

B92 prenosi da je deo zgrade otpao na Novom Beogradu.

Agencije

CATEGORIES
Share This