Načelniku u MUP-u RS lopov ušetao u dvorište i ukrao bicikl

Načelniku u MUP-u RS lopov ušetao u dvorište i ukrao bicikl

– Mile Šikman, načelnik Uprave za policijsku obuku MUP-a Republike Srpske, bio je na meti lopova, koji je tokom noći ušao u dvorište i ukrao njegov bicikl.

On je ovo objavio na društvenoj mreži X, gdje je objasnio da je lopov provalio i kod nekoliko njegovih komšija, kojima je takođe ukrao bicikl.

„Čuvajte imovinu. Sinoć je oko deset sati naveče provalnik ušao u moje dvorište i ukrao bicikl. Polako i bez žurbe, pušeći cigaretu. Ukrao je još nekoliko bicikala kod komšija, išao je redom“, napisao je Šikman.

Čuvajte imovinu. Sinoć je oko deset sati naveče provalnik ušao u moje dvorište i ukrao bicikl. Polako i bez žurbe, pušeći cigaretu. Ukrao je još nekoliko bicikala kod komšija, išao je redom. U pitanju je stari znanac, pa su bicikli već pronađeni i vraćeni.

No, kako je naveo, bicikli su pronađeni.

Mile Šikman on X: „Čuvajte imovinu. Sinoć je oko deset sati naveče provalnik ušao u moje dvorište i ukrao bicikl. Polako i bez žurbe, pušeći cigaretu. Ukrao je još nekoliko bicikala kod komšija, išao je redom. U pitanju je stari znanac, pa su bicikli već pronađeni i vraćeni. https://t.co/QAusYh504g“ / X (twitter.com)

„U pitanju je stari znanac, pa su bicikli već pronađeni i vraćeni“, navodi se u Šikmanovoj objavi na navedenoj društvenoj mreži.

(nezavisne)

CATEGORIES
Share This