Detalji saobraćajne nesreće koja je ŠIPOVO ZAVILA U CRNO: Nastradali vraćajući se sa svadbe, suvozača je spasila samo jedna stvar

Detalji saobraćajne nesreće koja je ŠIPOVO ZAVILA U CRNO: Nastradali vraćajući se sa svadbe, suvozača je spasila samo jedna stvar

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila kod Šipova poginuli su Lazar Knežić (21) i Nikolina Pešić (21) iz Šipova, dok je Mladen Marković (27) povrijeđen i prevezen na UKC Srpske.

Prema riječima sagovornika Srpskainfo, do nesreće je došlo kada se ovo troje mladih ljudi vraćalo sa svadbe iz Šipova. Tragedija se dogodila u mjestu Sokolac, vjerovatno na putu za Baraće gdje je nastradala djevojka držala kafanu.

Naši izvori pričaju da je uprvo ona upravljala audijem koji je bio vlasništvo povrijeđenog Markovića, koji se nalazio na mjestu suvozača. Auto je kupio prije dvadesetak dana u Sloveniji.

FOTO:  USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

– Nakon nesreće, pronašli su ih drugovi koji su automobilima išli za njima. Nastradali Knežić se nalazio na zadnjem sjedištu. Čim je “audi” prvi put udario u kanal pored puta, on je ispao iz automobila i nije mu bilo spasa.

Ostalih dvoje putnika je nastavilo da se velikom brzinom prevrću u vozilu, da bi na kraju završili u njivi. Djevojka je od siline udara ispala kroz stražnju šajbu “audija” dok je Marković ostao živ vjerovatno zbog toga što je jedini bio vezan sigurnosnim pojasem.

Kada su ga izvukli stao je na noge, ali je bio izbezumljen. Nalazi se na UKC RS i vjerovatno će uskoro na kućno liječenje – priča naš sagovornik upućen do detalja u ovu tragediju.

Prema prvim informacijama ogromna i brzina i alkohol doveli su do nesreće.

Sahrana momka i djevojke biće nako završene obdukcije. Automobil je uništen do te mjere da je iz njega ispao motor.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This