Microsoft Copilot stigao i na Apple platforme

Microsoft Copilot stigao i na Apple platforme

– Microsoft je objavio samostalnu Android aplikaciju za Microsoft Copilot, dajući korisnicima brz način da pristupe ovom AI asistentu.

Brzo su stigle i verzije za iOS i iPad, koje su sada dostupne u Apple prodavnici aplikacija. Baš kao u Copilotu na desktopu i drugim AI četbotovima kao što je ChatGPT, možete da unesete svoje pitanje i dobijete odgovor koji generiše vještačka inteligencija.

U slučaju Copilota, dobićete odgovore zasnovane na OpenAI-jevom GPT-4, najnovijem velikom jezičkom modelu kompanije. Poređenja radi, besplatnu verziju ChatGPT-a, pokreće stariji ChatGPT-3.5.

Pored toga, Copilot na iOS-u ima mogućnost da vaše riječi pretvori u slike. Tu posebnu funkciju pokreće OpenAI-jev DALL-E 3 AI sistem, za koji je kompanija ranije rekla da je “značajno poboljšan” kada je u pitanju shvatanje onoga što korisnik od njega želi.

DALL-E 3 je takođe dizajniran da bude bolji u prikazivanju elemenata sa kojima su njegovi prethodnici imali problema, kao što su ljudske ruke.

Ovo je samo najnoviji Copilot proizvod koji je Microsoft objavio otkako je rebrendirao Bing Chat. Kompanija je takođe donela Copilot na Windows 10, a zatim i na 11, čime je oko milijardu uređaja dobilo pristup ovom programu.

B92

CATEGORIES
Share This