„To može da uradi samo zlotvor“ Otac Nermina Sulejmanovića odrekao se sina prije 20 godina, a sada je ovako pričao o monstrumu iz Gradačca (FOTO)

„To može da uradi samo zlotvor“ Otac Nermina Sulejmanovića odrekao se sina prije 20 godina, a sada je ovako pričao o monstrumu iz Gradačca (FOTO)

I jesam i nisam otac Nerminu. Sve ste vidjeli i čuli. Ja sam se njega odrekao prije 20 godina kada je počeo da me tuče. Ipak je to dijete i da je najgori, dijete mi je. Cijeli život je po zatvorima zbog drugih kriminalaca, zbog raznih krivičnih djela. On mene oduvijek nije interesovao, kad god sam nešto pokušavao sa njim, on je uvijek htio da se potuče sa mnom i onda sam odustao od njega – kaže otac.

Od malih nogu nasilnik

Otac je istakao da je Nermin od “malih nogu bio nasilnik”.

– Bio je eksplozivan od malih nogu, nikada ne znaš šta će da uradi. Još kad je bio peti, šesti razred bio je spreman da se potuče i sa mnom. On je sam za sebe čovjek bio, tako je izrastao. Imao je majku i djeda u Njemačkoj, kupovali su mu skupe patike od 300 maraka. Bio je Al Kapone od kako se rodio i onda je upao u loše društvo – izjavio je Fikret i dodao da je pokušavao da ga usmjeri na pravi put.

Nermin Sulejmanović brutalno ubio suprugu
FOTO: IRON_BB24/INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Kad god sam mogao, pokušavao sam da ga usmjerim ka nekom normalnom putu, ali on nikad nije uspio da ide pravim putem. Možda bi i mene ubio da smo bili bliži, bojim se da bi – kaže Nerminov otac.

Fikret priča da je njegov sin bio manipulativan, i da je svima bilo teško da ga pročitaju.

– Imao je on svoje ljude, bliske njemu, koji ga poznaju, ja nikad nisam bio blizak sa njim. Kad biste ga upoznali, a da ne znate ništa prethodno o njemu, pomislili biste da Nermin nije loš čovjek. Veoma je bio eksplozivan i srčan, za sve bi gubio glavu – navodi Fikret.

Ko će ga sahraniti?

Tijelo trostrukog ubice Nermina Sulejmanovića nalazi se u Komemorativnom centru u Tuzli, a do danas niko nije podnio zahtjev za njegovo preuzimanje. Na pitanje ko će ga sahraniti, Fikret kaže da to sigurno neće biti on.

Nermin Sulejmanović, ubica, sa ženom i djetetom
FOTO: LJUDI I ZIVOT BOSANSKE POSAVINE/FACEBOOK/SCREENSHOT

– Nema ko od porodice da ga sahrani, to su njegovi jarani i prijatelji krimosi sredili već i organizovali. To što je on uradio to je izazvano, to ne može normalan čovjek da uradi, samo zlotvor. Nešto mu je puklo u glavi čim je to uradio. I ja sam bio mlad, pa se nikada nisam tukao u životu, ni sa kim nisam imao problema, po Srbiji, Italiji i Francuskoj…. imam 100 jarana. Čist sam kao suza – zaključuje otac monstruoznog ubice iz Gradačca.

Krvavi pohod Sulejmanovića

Nizama Hećimović (38), žrtva nevjenčanog supruga Nermina Sulejmanovića, sahranjena je u ponedjeljak na groblju pored džamije u Mionici kod Gradačca.

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevjenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio svoju suprugu ispred vikendice u mjestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo vidjeti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dijete, piše Blic.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevjenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This