Srednjoškolci se drogirali na nastavi u Varaždinu

Srednjoškolci se drogirali na nastavi u Varaždinu

 – Pripadnici varaždinske policije upali su u ponedeljak u Građevinsku škole u Varaždinu i na razgovor izveli trojicu dečaka starosti između 16 i 18 godina, zbog sumnje da konzumiraju narkotike tokom nastave, što se ispostavilo tačnim.

U saopštenju varazdinske policije se navodi da je 18-godišnjak policijskim službenicima dobrovoljno predao PVC vrećicu s belom praškasto-gumenastom tvari nalik na amfetamin mase 1,4 grama, jednu belu gumenastu tvar nalik na amfetamin mase 6,7 grama, jednu digitalnu preciznu vagu i mobilni telefon, što mu je i oduzeto.

“Ovo je prvi put da nam se ovako nešto dogodilo. Školom su počele kružiti glasine o tome šta ovaj trojac radi, na šta smo promptno reagovali. Zatečeni smo. Nadam se da je ovo prvi i zadnji put da nam se ovakvo nešto dogodilo, a o tome šta će se dalje događati s trojicom učenika, policijska je procedura. Nadam se da će ovo biti dobra pouka drugima”, izjavila je za zagrebački Jutarnji list direktorka škole Vesna Vrček.

Razgovor pripadnika policije sa osumnjičenim dečacima obavljen je, navodi se, u prisustvu njihovih roditelja, koji su u školu došli sa advokatima.

(Tanjug) Foto: Screenshot/Facebook

CATEGORIES
Share This