Poslanici iz Hercegovine uputili čestitke povodom novogodišnjih praznika

Poslanici iz Hercegovine uputili čestitke povodom novogodišnjih praznika

Poslanica Liste za pravdu i red Zagorka Grahovac koja dolazi iz Nevesinja kratko je za naš portal izrazila želje u 2024. godini i Hercegovcima čestitala praznike.

” Od 2024. očekujem da naš Lazar Radan postane gradonačelnik Trebinja, a da naša Lista dobije odbornike u ostalim hercegovačkim opštinama. Meni su lično u životu najvažnije stvari ljubav i zdravlje pa i narodu Hercegovine u 2024. želim isto to, ali i da narod u Hercegovini konačno počne bolje živjeti!”, navela je Grahovac.

I Vukota Govedarica, predsjednik Kluba poslanika SDS-a u NS RS kratko je za naš portal iznio svoja očekivanja od godine pred nama.

“Krajnje je vrijeme da Hercegovci shvate koji su to naši prirodni potencijali na kojima Hercegovina može da gradi svoj privredni razvoj. Kada to narodni prvaci shvate onda je lako zaključiti da će se samo tako zaustaviti veliki odliv stanovništva koji nam se dogadja poslednjih godina.Dakle, očekujem sasvim dovoljno hercegovačke pameti koja će manje misliti o sebi a više o narodu.”

Svi poslanici su se putem društvenih mreža obratili stanovnicima Hercegovine. Većina njih kaže da su praznike proveli u krugu porodice, a mi u cjelosti prenosimo FB objavu poslanika SNSD-a Ilije Tamindžije:

“Poštovani prijatelji, rodbino i sugrađani,Želim vam srećnu novu 2024. godinu i nastupajuće praznike. Da je provedete u zdravlju, sreći i veselju okruženi porodicom i prijateljima.Želim vam, prije svega, dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću i uspjeh na ličnom i poslovnom planu.”

Građani Hercegovine u novoj godini osim rješavanja životnih i egzistencionalnih problema u većini navode očekivanja rješavanja katastrofalne putne infrastrukture kao i otvaranje novih radnih mjesta kako bi se zaustavio očigledan problem odlaska iz ovih krajeva.

Kroz Staru Hercegovinu

CATEGORIES
Share This