Pomozimo Vladenki da dobije životnu bitku

Pomozimo Vladenki da dobije životnu bitku

Naša sugrađanka, Vladenki Beatović, hrabro vodi svoju borbu protiv četvrtog stadijuma raka debelog crijeva uz neumornu podršku svoje porodice.

Vladenka je naša Gačanka, požrtvovana majka troje d‌jece, žena koja je cijeli svoj život nesebično pomagala i doprinosila društvenoj zajednici, o čemu najbolje govore oni koji je poznaju.

Nakon što su terapije koje prima posljednjih par mjeseci – Sotorasib + Vectibix donekle ublažile njeno stanje, i omogućile joj komforniji zivot, jedina nada za potpuno ozdravljenje leži u personalizovanoj vakcini koja se proizvodi u njemačkoj klinici Cegat.

Ova vakcina je prilagođena specifičnom tipu njenog tumora i predstavlja jedini put ka izlečenju, ali njena cijena od 80.000 € prevazilazi finansijske mogućnosti porodice. Poslije šest mjeseci borbe, i korišćenja biološke terapije porodica više nije u stanju da sama finansira ove tretmane.

Apelujemo na sve koji su u mogućnosti da podrže Vladenku u nastavku njenog liječenja i da joj omoguće šansu za dug i kvalitetan život. Fondacija koju su pokrenuli putem GoFundMe platforme je ključna za prikupljanje neophodnih sredstava jer vrijeme brzo prolazi, a potreba za vakcinom je hitna.

Osim navedene platforme u procesu je otvaranje i računa Budi Human, a do tada postoji mogućnost uplate i na njen personalizovani račun u Bosni i Hercegovini ili ćerkin račun u Srbiji. Porodica Beatović izražava duboku zahvalnost svima koji pruže podršku u ovoj teškoj situaciji. Vaša pomoć može da donese veliku nadu i olakšanje za Vladenku i njenu porodicu.

Hajde još jednom da se pokažemo kao Hercegovci na d‌jelu.

Link za uplatu: https://gofund.me/5591fa81

Račun u BiH: Vladenka Beatović 5674215000092044

Dinarski račun u Srbiji: Jovana Beatović 265000000605474104

Radio Gacko

CATEGORIES
Share This