Novi pravac u istrazi nestanka dvogodišnje Danke, policija provjerava zeleni punto

Novi pravac u istrazi nestanka dvogodišnje Danke, policija provjerava zeleni punto

– Dosadašnji rezultati u potrazi za djevojčicom Dankom ilić (2) koja je juče nestala u naselju Banjsko Polje pokazali su na novi pravac u kojem treba da ide istraga.

„Obustavljena je pretraga terena gde je devojčica nestala, ali je intenziviran rad na pronalasku devojčice i neće se odustati dok dete ne bude nađeno“, kaže izvor Kurira.

Policija, između ostalog, provjerava zeleni punto,

Sigurnosne kamere postavljene na jednoj kući u mjestu Banjskom polju kod Bora gdje je juče nestala Danka Ilić (2), za kojom potraga i dalje traje, snimile su zeleni punto koji velikom brzinom prolazi ulicom nekoliko minuta pošto je majka primijetila da djevojčice nema.

“Na snimku sa sigurnosnih kamera postavljenih na jednoj kući snimile su da je ulicom u 13.47 velikom brzinom prošao zeleni punto. Na snimku sa iste kamere, vidi se i kako majka da Dankom i drugim djetetom istom ulicom prolazi u 13.10. Da devojčice nema, primijetila je samo dva minuta prije nego što je automobil projurio ulicom”, otkriva izvor Kurira.

Prema njegovim riječima, kamere su snimile i oca kako desetak minuta pošto je automobil čijem vlasniku policija pokušava da uđe u trag prošao ulicom.

“Nekih desetak minuta posle tog automobila, prošao je i otac, jer mu je majka u međuvremenu javila da im nema deteta, a nešto posle 14 sati vidi se da stiže i policija”, dodaje ovaj izvor.

Prema njegovim riječima, snimak sa kamera postavljenih na kući su uzeli istražitelji.

“Policija proverava i da li vozač automobila možda ima neke informacije oko nestanka deteta. To što je prošao velikom brzinom ulicom koju pokrivaju kamere ne znači neminovno da ima bilo kakva saznanja, ali istražitelji ne isključuju ništa za sada, proveravaju svaki trag”, kaže sagovornik Kurira.

On otkriva da, iako je kamera postavljena na toj kući jedina u tom dijelu Banjskog polja, policija je prikupila veliki broj snimaka sa različitih lokacija u Boru i okolini, kako bi se eventualno utvrdilo da li postoji neki novi trag.

Nezavisne

CATEGORIES
Share This