Neugodno u NSRS: “Mogu Vam pitu s glave pojesti, a vi ste neki Hercegovac”

Neugodno u NSRS: “Mogu Vam pitu s glave pojesti, a vi ste neki Hercegovac”

Neugodna rasprava u NSRS između Đorđa Vučinića iz Pravde i reda sa poslanicima SNSD Nenadom Lalovićem i Anjom Ljubojević. Sve je počelo kada je Lalović. koji je inače profesor doktor, rekao Vučiniću da nije ostvaren jer nije završio fakultet, a kulminiralo kada je Anja Ljubojević kazala da mu može jesti pitu s glave.

“Svaka vam čast za svaki život koji se spasili, ali bježite iz politike, pogotvo iz nesrećnog SNSD-a. Kad on meni kaže da sam ja budala i da treba da se pogledam u ogledalo. Pa pogledajte se vi na šta ličite gospodine Laloviću”, rekao je

Vučninić je Laloviću rekao da je osjedio i ostario, i da izgleda kao da mu je pedest godina, možda, navodi Vučinić zbog posla, ali i zbog stranke u kojoj je.

Ovakvu raspravu prekinuo je predsjednik NSRS Nenad Stevandić, na šta je Vučinić reagovao da je njemu prvo Lalović rekao da se pogleda u ogledalo, pa je pozvao Stevandića da se i on pogleda.

Potom je ustala Anja Ljubojević, potpredsjednik NSRS.

“Kada ste dobili onaj bonton, mogli ste malo prelistati, niste morali pročitati. Možda bi vam nešto ušlo, pa biste se naučili ponašati. Kako možete jednom, pa i drugom doktoru tako da govorite, i onda na fizički izgled, to je nešto najniže. Nisam znala da ste Apolon, pa vi nekome možete da držite lekcije. Ako smo kod toga, ako hoćete da se spustim tako nisko, mogu vam pitu s glave pojesti, a vi ste neki Hercegovac”, kazala je Ljubojević.

Ranije je Ljubojević Vučiniću poklonila Bonton i čokoladu. Vučinić je poslanik Pravde i reda Nebojše Vukanovića i jedan od najaktivnih poslanika u NSRS.

N1

CATEGORIES
Share This