Nenad Radinković pretukao mladića u Laktašima

Nenad Radinković pretukao mladića u Laktašima

Nenad Radinković iz Laktaša, učestvovao je incidentu koji se prije par dana dogodio na području tog grada, a u kojem je jedna osoba zadobila teške povrede, ekskluzivno saznaje Srpskainfo.

Radinković je u javnosti poznat po saobraćajnoj nesreći koja se desila 2011. godine u Banjaluci, a u kojoj je poginuo Nikola Đurović. On je za ovu nesreću osuđen, ali roditelji nastradalog mladića nikada nisu prihvatili da je on vozio automobil te kobne noći. Ovo nije jedini put da je Radinković bio u sukobu sa zakonom.

Kako Srpskainfo saznaje novi incident je napravio prije par dana u Laktašima.

Prema našim saznanjima, on je sa još jednom osobom pretukao mladića u Laktašima, a zatim su obojica pobjegla.

Naš izvor je pojasnio da je ovaj slučaj policiji prijavljen iz službe Hitne pomoći Banjaluka. Oni su policiji rekli da imaju pacijenta sa teškim povredama.

– Još uvijek su u toku brojne provjere, kako bi se utvrdilo šta se tačno desilo. Policija nije pronašla Radinkovića, pa on još nije saslušan. Nakon što budu saslušani svi učesnici odrediće se i kvalifikacija krivičnog djela. Prema sadašnjim informacijama, najmanje za šta će policija teretiti Radinkovića jeste nanošenje teških tjelesnih povreda – pojasnio je izvor Srpskainfo.

(BN) Foto: : SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

CATEGORIES
Share This