Mile, ne vuci čaršaf sa stola i ne lomi Republiku Srpsku radi svojih ličnih interesa. Upamet se, spasi ovaj narod!

Mile, ne vuci čaršaf sa stola i ne lomi Republiku Srpsku radi svojih ličnih interesa. Upamet se, spasi ovaj narod!

Neistine koje izlaze iz usta Milorada Dodika su za suda i tako će biti ovog puta što se tiče BN TV,  koju je javno pokušao da iskompromituje čovjek za koga se vežu brojne kriminalne afere, čak i ova posljednja da je na mjesto predsjednika Republike Srpske došao na „krađi“ glasova.

Optužiti BN televiziju da je plaćenička i izdajnička samo zato što ne igra po njegovim suludim metodama je Dodikov očaj zbog toga što mu godinama nije uspjelo da preuzme jedini slobodni i veliki medij u Republici Srpskoj kao što je BN TV.

Čovjek koji je na političku scenu Republike Srpske izašao iz „šinjela“ američke administracije danas se okomio na BN televiziju, navodeći da je američka ambasada plaća da radi na rušenju Republike Srpske.

Pa svima je jasno ko radi na rušavanju Republike Srpske i ko je doveo u pitanje opstanak Republike Srpske  i srpskog naroda s ovu stranu Drine.

To je politika, koju upravo Dodik i njegovi partneri u vlasti vode ovih godina i koji su ekonomski uništili Republiku Srpsku i izolovali je u najvećem dijelu od ostataka svijeta.

Republika Srpska je postala vlasništvo jednog čovjeka i nekoliko njegovih kumova i prijatelja.

Da vas podsjetimo da su vaši misionari dolazili do nas da pitaju „koliko koštamo“, ali mi smo sve ponude odbili jer smo znali da sa „đavolom i zlom se tikve ne sade“ i zbog toga smo ponosni.

Da vam je neka ljuta nevolja to se vidi iz vašeg ponašanja i rječnika koji koristite i na koji smo navikli.

Vi niste patriota, niti zaslužni rukovodilac ili garađanin ove zemlje. Vi ste neko ko je izazivao samo probleme ovoj Republici Srpskoj i narodu koji u njoj živi.

Vi ste bili dašak svježeg vjetra na Balkanu. Vi ste i vaši ljudi bili promoteri NATO snaga, vi ste dali jasenovačku građu, protjerali dinar kao platežno sredstvo i prekinuli platni protmet sa  Jugoslavijom, vi ste napadali legalno izabrane predsjednike i slali ih u Hag.

Vi ste istjerivali legalno izabranog predsjednika Nikolu Poplašena iz kabineta…

Sjećate se ugovora sa hrvatskim generalima Čermakom i drugim. Sjećate li se drugovanja po Sarajevu i pravljenja BiH po mjeri politike u Sarajevu  ili „sarajevske čaršije“ kako je sada zoveš.

Sjećaš li se druženja sa Pedijem Eždaunom i drugim visokim predstavnicima i američkim i NATO diplomatama…

Sjećamo se i one posjete NATO razaraču u Jadranskom moru…

Mile, znamo da ti nije lako…znamo da si postao zajedno sa okruženjem jako bogat čovjek i da je teško sve to sačuvati. Obraz si davno izgubio i znamo da silazak s vlasti te košta slobode, ne samo tvoje, nego i nekih bliskih tebi.

Očito su došla „vunena vremena“ i da nemaš vremena za neke akrobacije.

Pritjeran si uza zid, ali za sobom ne vuci Republiku Srpsku i narod.

Republika Srpska mora opstati, Republika Srpska nije, niti je bila, niti treba da bude jedan čovjek, makar se on zvao i Milorad Dodik.

Zato ne vuci čaršaf sa stola i ne lomi Republiku Srpsku radi svojih ličnih interesa.

Upamet se Milorade, još nije kasno, spasi ovaj narod!

(BN) Foto: BN

CATEGORIES
Share This