Dječak Kosta Kecmanović odbio da vidi majku

Dječak Kosta Kecmanović odbio da vidi majku

Monstruozni dječak Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja ubio devetoro učenika i čuvara Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, skoro pet mjeseci zatvoren je na Klinici za neurologiju i psihijatriju Kliničkog centra Srbije.

Tamo je smješten jer je, kada je počinio zločin, imao 13 godina i bio je krivično neodgovoran, odnosno nije mogao biti prebačen u zatvorsku jedinicu.

Prije nekoliko dana došlo je do incidenta na odjeljenju klinike, na kojem je Kosta smješten.

Njemu je u posjetu došla majka Miljana Kecmanović, ali on nije želio da je vidi.

– Kada su mu doktori rekli da mu je majka došla u posjetu, on je počeo bijesno da urla i govori da ne želi da je vidi. Toliko je bio ljut da nije htio da primi ni paket koji mu je donijela. Kecmanović je čula viku dok je čekala u hodniku, a onda su joj zaposleni rekli da sin odbija posjetu, pa se ona bez riječi okrenula i otišla kući. Ljekari, koji rade na ispitivanju monstruoznog dječaka, ostali su zatečeni zbog Kostine reakcije – ispričao je izvor blizak bolnici za Republiku.rs.

Masovni ubica je 3. maja došao u svoju školu “Vladislav Ribnikar” na Vračaru u Beogradu i nasumičnom pucnjavom pucao u sve na koje je naišao. Tada je očevim pištoljem usmrtio devet đaka i pripadnika obezbjeđenja, pri čemu je ranio još petoro djece i nastavnicu istorije.

(Srpskainfo)  Foto: RINGIER

CATEGORIES
Share This