Davidu Bojiću iz Banjaluke potrebna krv, teško povrijeđen u nesreći (FOTO)

Davidu Bojiću iz Banjaluke potrebna krv, teško povrijeđen u nesreći (FOTO)

– Davidu Bojiću, koji je juče teško nastradao u saobraćajnoj nesreći u centru Banjaluke, potrebna je krv.

Apel za pomoć podijelila je Davidova sestra Nikolina navodeći da se krv može donirati sutra u Zavodu za transfuzijisku medicinu Republike Srpske.

„Moj brat David Bojić, imao je juče tešku saobraćajnu nesreću. Još uvijek  je u teškom stanju. Molim sve ljude koji su u mogućnosti da sutra doniraju krv za njega na Transfuziji“, napisala je na društvenim mrežama njegova sestra Nikolina.

David Bojić smješten na Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, i dalje je životno ugrožen i sve dalje prognoze su neizvjesne.

Kako je saopšteno iz UKC RS, jedna pacijentkinja je puštena na kućno liječenje, a druga je smještena u Kliniku za ortopediju i traumatologiju na dalje liječenje, prenosi Srna.

Podsjetimo, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u centru Banjaluke poginuo je dvadesetčetvorogodišnji Banjalučanin Mladen Malić, dok su tri osobe povrijeđene.

Sa Malićem se na motoru nalazio i Bojić, a povrijeđene su i Božana Damjanović (46) iz Banjaluke koja je upravljala automobilom škoda, a koje je učestvovalo u udesu, te žena pješak iz Mrkonjić Grada čiji su inicijali S.P. (65).

(Nezavisne)

CATEGORIES
Share This