Adžić posjetio Misimoviće u Vrbaškoj: Pokloni za junake iz naše priče (FOTO)

Adžić posjetio Misimoviće u Vrbaškoj: Pokloni za junake iz naše priče (FOTO)

 – Reportaža u „Nezavisnim novinama“ o Milici (7), Nikoli (7) i njihovom bratu Nemanji (12) Misimović iz Vrbaške kod Gradiške koji su svoj svijet djetinjstva prepoznali među životinjama, na njivi, na potoku, u pijesku, u sportu, podstakla je Zorana Adžića, gradonačelniku Gradiške da ih posjeti i uruči darove.

Mali Misimovići veoma su se obradovali patikama, trenerkama, duksevima, haljinicama, loptama…

Zajedno sa roditeljima, majkom Zorom i ocem Mikijem, dočekali su i ugostili gradiškog gradonačelnika.

„Zahvalni smo svima koji su nas podržali, pohvalili, napisali lijepe komentare o Milici, Nikoli i Nemanji. Posebno hvala gradonačelniku Gradiške Zoranu Adžiću koji nas je posjetio, došao u našu kuću, porazgovarao, bio naš gost. Njegov gest je za nas velika podrška“, kazao je za „Nezavisne novine“ Miki Misimović, varilac zaposlen u Glini u Hrvatskoj.

Gradonačelnik Adžić nam je rekao da, na tekst o malim Misimovićima nije mogao ostati ravnodušan. Odlučio je da ih upozna.

„Zora i Miki su mladi roditelji koji uspješno odgajaju troje djece. Bore se, da za njih obezbijede uslove za normalan život i za školovanje. Ova djeca zdravo odrastaju, dobri su učenici, bave se sportom, dječaci igraju fudbal.

Stariji Nemanja brine o mlađima, dok su roditelji na poslu. Vrijedni su, ni na šta se ne žale, ništa ne traže, vjeruju u sebe“, zaključio je gradonačelnik Adžić nakon posjete porodici Misimović u Vrbaškoj. Nemanja će uskoro završiti osnovnu školu i planira upisati bravarski zanat. Blizanci Nikola i Milica su učenici drugog razreda u Vrbaškoj.

Nezavisne

CATEGORIES
Share This