Mandić: Politika pomirenja je prava budućnost

Mandić: Politika pomirenja je prava budućnost

Mandić je izjavio da je bio jedan od onih koji je „učestvovao u podjelama“ u Crnoj Gori

Predsjednički kandidat i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić kazao je večeras u emisiji “ Načisto“ za TV VIjesti da je politika pomirenja jedina prava budućnost. On je poručio da  čvrsto vjeruje u pobjedu.

Mandić je izjavio da je bio jedan od onih koji je „učestvovao u podjelama“ u Crnoj Gori.

– Ono što smo se dugo zalagali je u suštini ostvareno 30. avgusta 2020. godine, oborena je autokratska vlast Mila Đukanovića, obračunali smo se sa kriminalnim aparatom kojeg je snažno servisirala ta vlast, imali smo lokalne izbore gdje smo u gotovo svim opštinama pobijedili. Sada imamo tu posljednju tačku koju drži Đukanović, a koja treba da se vrati narodu- smatra on.

Dodaje da žele  da se završi utakmica koja je dugo postojala.

– I da se ujutro probudite i razmišljate koga ćete da mrzite taj dan. Dolazi vrijeme da, kad se probudite, razmišljate šta možete uraditi za sve, da nema unutrašnjih ni spoljašnjih neprijatelja, već dobra volja i želja da radite sa svima koji žele budućnost ovoj zemlji- kazao je on.

Mandić je, na pitanje da li će se povući ako ne pobijedi na izborima, rekao da bi u tom slučaju ponudio biraju novo stranačko rukovodstvo.

(Dan)

CATEGORIES
Share This