Udar na Kajganića probni balon preko Sanje Vulić!?

Udar na Kajganića probni balon preko Sanje Vulić!?

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da je glavni tužilac Tužilaštva BiH Milanko Kajganić jednako Vuk Branković.

– To što moj pravni zastupnik smatra da još nije vrijeme za krivičnu prijavu protiv Milanka Kajganića nikako ne znači da ću ćutati na ovu bruku i izdaju. Vuče Brankoviću, pardon Milanko Kajganiću, po kom zakonu si formirao predmet Milorad Dodik i drugi? – upitala je Vulićeva.

Ona je podsjetila Kajganića da od postojanja Parlamentarne skupštine BiH nijedan dom nije usvojio zakon na koji se on poziva.

– Ti si taj koji ruši ustavni poredak BiH. Ti si taj koga treba hapsiti. Ti osporavaš odluke Narodne skupšine Republike Srpske, kukalo ti srpsko pleme. Proći će i ovo i da znaš – pobijedićemo. Pobijedićemo i tebe, izdajniče, i tvoje poslodavce – naglasila je Vulićeva.

Ona je istakla da Milorad Dodik ispisuje stranice novije istorije, te da će zauvijek ostati upamćen po borbi za srpski narod i poštovanje Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH.

– A,tebe, „Vuče“ Kajganiću, tebe će pominjati kao Јudu, Srbina koji legitimno izabranog predsjednika Republike Srpske pokušava politički likvidirati i strpati u ‘Silos’. Ti si Јudo 21. vijeka samo za žaljenje – rekla je Vulićeva Srni, povodom odluke Kajganić da odbaci zahtjev odbrane za izuzeće četiri tužioca u procesu protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

(Srna) Foto:N1

CATEGORIES
Share This