Borjana Krišto čestitala pobjedu Plenkoviću

Borjana Krišto čestitala pobjedu Plenkoviću

– Predsjedavajuća Savjeta ministara Borjana Кrišto u čestitki predsjedniku Vlade Hrvatske Andreju Plenkoviću povodom izborne pobjede istakla je da je njegova spremnost da pomogne BiH na evropskom putu dokaz iskrenog i pravog prijateljstva dvije zemlje

„Zadovoljstvo mi je u ime Savjeta ministara kao i svoje lično, da Vam uputim najiskrenije čestitke na ostvarenom izbornom uspjehu koju je HDZ Hrvatske s Vama na čelu, ostvarila na održanim parlamentarnim izborima“, navela je Кrištova u čestitku.

Ona je dodala da je taj uspjeh nedvosmislena potvrda velikog povjerenja koje hrvatski narod iskazuje Plenkoviću treći put zaredom.

„Dozvolite mi da ovim putem zahvalim i za kontinuiranu podršku koju Vi i Hrvatska pružate BiH na našem evropskom putu. Vaše razumijevanje izazova s kojima se suočavamo i Vaša spremnost da pomognete na tom putu, neprocjenjivi su i dokaz iskrenog i pravog prijateljstva naših zemalja“, ističe se u čestitki.

HDZ i partneri su na jučerašnjim parlamentarnih izborima u Hrvatskoj osvojili 67 mandata u Saboru, a SDP i partneri 42 mandata.

(Srna) Foto: HRT

CATEGORIES
Share This