Napravio haos pa se izvinio: Srpski fudbaler se pokajao zbog incidenta koji je napravio (FOTO)

Napravio haos pa se izvinio: Srpski fudbaler se pokajao zbog incidenta koji je napravio (FOTO)

Fudbaleri poljske Legije osvojili su Kup Poljske, a jedan od najboljih igrača Filip Mladenović bio je glavni akter meča odigranog prije tri dana.

Naime, poslije posljednjeg penala i pobjede protiv Rakova, srpski internacionalc otišao je ka protivničkim fudbalerima i provocirao ih. Oni su odgovorili i počeli da ga jure.

Mladenović je udario jednog, potom i drugog koji ga je stigao, a onda se sukob nastavio i sa trećim igračem. Poslije celog incidenta, objavljena je i kazna po kojoj je sezona za Mladenovića završena jer je kažnjen sa tri mjeseca suspenzije, kao i novčano, u iznosu od 26.000 evra.

Poslije svega, Mladenović se oglasio na Instagramui uputio javno izvinjenje zbog svog postupka.

– Finale kupa Poljske bio je meč pun emocija i drame. Nažalost i one nesportske koje su me pogodile. Izvinjavam se zbog svog ponašanja igračima, posebno Marćinu Čebuli, Viktoru Dlugošu i Žoanu Karlosu, kao i ekipi Rakova iz Čestohove. Uključujući trenera Mareka Papšuna. Znam da je moje ponašanje bilo neprihvatljivo. Nijedan sportista ne bi trebalo da se tako ponaša. Takođe se izvinjavam igračima mog tima, mom osoblju i navijačima zbog nedostojnog predstavljanja boja Legije. O ovoj temi više neću javno govoriti – napisao je Mladenović, a prenosi Telegraf.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This