GORICA UZ LAZARA – prelijepo veče i fenomenalna tribina u Gorici

GORICA UZ LAZARA – prelijepo veče i fenomenalna tribina u Gorici

Trebinje je ustalo, a nevjerovatna atmosfera i energija na velikoj tribina Lazara Radana u Gorici najbolji je pokazatelj raspoloženja naroda, da će se u nedelju 6-og oktobra dogoditi veliki potres i promjene, grad se osloboditi terora i samovolje jednog čovjeka i male klike ljudi koja je sve zarobila i podredila svojim interesima. Sa nevjerovatnim oduševljenjem, ovacijama, skandiranjem i euforijom Goričani su pozdravili budućeg gradonačelnika Trebinja i svog komšiju Lazara Radana.

U svom vrlo nadahnutom govoru, Lazar je govorio o problemima mještana najvećeg naselja i Mjesne zajednice u Trebinju, kako Gorica treba da dobije ambulantu Doma zdravlja, uređenu pijacu, završetak istočne obilaznice i saobraćajnica koje će omogućiti lakše povezivanje sa centrom grada, te isprave nepravde prema pojedinim kategorijama stanovništva koje su obespravljene i ponižene.

Na tribini u Gorici predstavili su se kandidati opozicije iz ovog naselja, a po atmosferi na skupu, ovo je jedan od najboljih i najuspešnijih skupova i predstavljanja opozicije, a osmjesi i oduševljenje naroda posle tribine govore više od hiljadu riječi. Ispred Srpske demokratske stranke prestavio se Ilije Mastilović, odbornik u aktuelnom sazivu, i Milica Radovanović, profesor na Fakultetu za menadžment, nosilac liste i predsjednik Gradskog odbora SDS-a u Trebinju.

Ispred PDP-a govorili su Goričani Ljubo Krunić, delegat u Vijeću naroda Republike Srpske i Nebojša Milivojević, predsjednik Gradskog odbora PDP-a Trebinje, dok su listu Narodnog fronta predstavili Lela Vuković, Dragiša Janković i Budimir Koprivica, odnornik u aktuelnom sazivu Skupštine grada Trebinja.

Za pravdu i red listu Nebojše Vukanovića za odbornike u Skupštini grada Trebinja predstavili su poslanik u Narodnoj skupštini Đorđe Vučinić, diplomirami ekolog Adrijana Supić i Bojana Sarić, majka četvoro djece koja je svojim vrlo emotivnim, iskrenim i nadahnutim govorom izazvala snažne emocije i reakcije svih prisutnih.

U četvrtak 3.10. od 19 časova je završna tribina Lazara Radana i opozicije, u slučaju da se prognozira kiša bićemo u Sportskoj dvorani u Bregovima a ako bude lijepo vrijeme na platou ispred Kulturnog centra Trebinje, a nakon naše tribine nastupiće Neverne bebe.

U nastavku pogledajte snimak fenomenalne tribine u Gorici i atmosfere koja će se dugo pamtiti….

 

Blog: Nebojša Vukanović

CATEGORIES
Share This