Jelena Trivić poručila: Idemo dalje u iskrenu borbu protiv režima

Jelena Trivić poručila: Idemo dalje u iskrenu borbu protiv režima

„Morate da znate da postoje neki viši dogovori, koji su se desili između režima i dijela međunarodne zajednice koja je njemu (Dodiku) zažmirila na toj krađi i tu realno nismo mogli ništa ako je on njima treba, a trebao je. Vidjećemo za šta im je trebao. Sigurno nije ništa dobro za srpski narod“.

Pripadnici Liste za pravdu i red, poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske, predvođeni Nebojšom Vukanovićem sinoć su u Banjaluci imali druženje sa Banjalučanima, koji su se odazvali u velikom broju.

Među brojnim Banjalučanima bila je i Jelena Trivić sa suprugom, kojoj je, kako je kazao Vukanović, režim na silu uz pomoć stranaca i Centralnog izbornog kartela BiH ukrao i oteo pobjedu narodu na izborima.

Obraćajući se prisutnima, Trivićeva, koja je bila opozicioni kandidat za predsjendika je najavila da ne odustaje od iskrene borbe protiv režima.

Pored krađe koja se desila na izborima, ona je kazala i ovo:

„Morate da znate da postoje neki viši dogovori, koji su se desili između režima i dijela međunarodne zajednice koja je njemu (Dodiku) zažmirila na toj krađi i tu realno nismo mogli ništa ako je on njima trebao, a trebao je. Vidjećemo za šta im je trebao. Sigurno nije ništa dobro za srpski narod“…

Naglasila je da nastavlja borbu istjerivanja pravde, jer nije, kako je kazala, samo ona pokradena nego narod.

Potvrdila je da je bilo potresa u opoziciji, ali o tome nije htjela da govori.

„Ako me je neko izdao ili prodao to će se morati vidjeti, pokazaće se… Ti tragovi će se pokazati i znaće se ko je vjera a ko nevjera“, kazala je Jelena Trivić.

Ona je poručila da ostaje i dalje u igri i da nastavlja iskrenu borbu protiv režima.

„Tu sam, nastavljamo dalje u kojoj formi će to biti vidjećete u mjesecima koji slijede“, poručila je Jelena Trivić.

(BN)

CATEGORIES
Share This