Vlahović: „Pokazali smo reakciju posle dva primljena gola“

Vlahović: „Pokazali smo reakciju posle dva primljena gola“

Dušan Vlahović, reprezentativac Srbije, izjavio je da „orlovi“ nisu zaslužili poraz u duelu sa Austrijom (2:1) u okviru priprema pred Evropsko prvenstvo.

Ekipa Dragana Stojkovića je u ranoj fazi meča došla u zaostatak od dva gola, pre nego što je Strahinja Pavlović u 35. minutu postavio konačan rezultat.

„Lepa provera. Igrali smo protiv organizovane i jake ekipe koja je u prethodnim utakmicama pobeđivala velike reprezentacije. Naravno da nismo zadovoljni, jer smo izgubili, a težimo da pobeđujemo na svakoj utakmici. Danas nismo uspeli, ali smo pokazali reakciju posle dva primljena gola“, rekao je Vlahović.

Prema Vlahovićevom mišljenju, remi bi bio pošteniji.

„Zaslužili smo da odigramo barem nerešeno, ali to je fudbal. Primili smo dva gola u dva minuta i malo ispali naivni u tom smislu. Bilo je, pogotovo u drugom poluvremenu, dosta trčanja i kreiranih šansi. Kada smo se malo oslobodili pritiska rivala, igrali smo bolje. Zahvalio bih se publici koja je došla u velikom broju da nas podrži i zbog njih mi je posebno žao, ali nastavljamo dalje, nastavljamo da radimo još jače i sve će doći na svoje“, zaključio je Vlahović.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This