TRENIRA PUNOM PAROM Novak Đoković se priprema za nastup sa reprezentacijom Srbije u Dejvis kupu

TRENIRA PUNOM PAROM Novak Đoković se priprema za nastup sa reprezentacijom Srbije u Dejvis kupu

Novak Đoković trenira sa Hamadom Međedovićem u Beogradu. Punom parom idu pripreme za Dejvis kup i prvi nastup najboljeg igrača svih vremena u prestonici Srbije kao olimpijskog šampiona.

Najbolji srpski teniser naredni meč igraće u Beogradu. Najbolji teniser svih vremena predvodiće Srbije u duelu sa Grčkom u Dejvis Kupu.

Novak Đoković je branio titulu na US Openu, ali je u Njujorku eliminisan već u trećem kolu. Srpski teniser ubrzo nakon toga se vratio u domovinu – gdje će i igrati naredni meč.

Naime, osvajač 24 grend slema predvodiće Srbiju protiv Grčke u okviru Svjetske grupe I Dejvis kupa u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Biće to prvo pojavljivanje teniske reprezentacije pred prestoničkom publikom posle punih sedam godina – prethodni put Srbija je u Beogradu igrala davne 2017. protiv Španije.

Žrijeb za mečeve Dejvis kupa između Srbije i Grčke je zakazan za 13. septembar. Program u subotu počinje od 15 časova, a igraće se dva singla. U nedelju je od 13 časova na rasporedu dubl meč, a potom slijede dva singla. Srbiju će, pored Novaka Đokovića, predstavljati još Miomir Kecmanović, Dušan Lajović i Hamad Međedović.

Agencije

CATEGORIES
Share This