„Tortura“ novinara u Americi: Ono što Jokić doživljava u NBA ligi je nečuveno, ali Srbin ima odgovor za pamćenje

„Tortura“ novinara u Americi: Ono što Jokić doživljava u NBA ligi je nečuveno, ali Srbin ima odgovor za pamćenje

Nikola Jokić je nastavio da briljira u NBA ligi, ostvario je novi tripl-dabl i, sa Denver nagetsima, novi trijumf u uzbudljivom meču, ali dvostruki uzastopni MVP kod sudija i dalje ima nestvaran tretman.

Naime, iako srpski as nastavlja da igra u nestvarnom ritmu, a minule noći je upravo takav učinak imao u dramatičnoj pobedi nad Los Anđeles Klipersima, nastavljno je i prilično zastrašujuće grebanje Jokića od strane rivala – sve ne bi li se nekako zaustavile njegove majstorije.

Njegove ruke su pune rana, što je nedavno jedan od najduhovitijih NBA novinara, Rob Pere, opisao ovako:

Jokićeve ruke deluju kao da se, zabave radi, rvao sa medvedom.
NJegov kolega iz američke agencije Asošijejted pres, Tom Viters, na tu temu je na Tviteru napisao tokom meča između Klivlenda i Denvera:

– Tajmaut zbog Jokićevog krvarenja. Ukazuje mu se pomoć, (ogrebana) šaka je u pitanju. NJegova desna ruka deluje kao da se rvao sa medvedom koji je „na“ kokainu – poručio je Viters, prenose Novosti.

Upravo je isti opis u noći za nama iskoristio Harison Vind, novinar „DNVR“-a, kada je video kako trenutno izgledaju izranjavane Jokićeve ruke:

– Da li se on to stvarno borio protiv medveda „na“ kokainu?Upitan posle pomenute triler-utakmice sa Klipersima kako izdržava sva ta „rvanja“ u NBA reketu koja i dovode do izranjavanih ruku, srpski as je hladnokrvno odgovorio:

– Iskreno govoreći, rvem se sa braćom od moje četvrte godine. Tako da… mogu ja da se rvem dugo, baš dugo – uz smeh je rekao centar Denvera.

Imajući u vidu da tek sledi završnica ligaškog dela sezone, a onda i plej-of, odbrana na Jokiću neće biti nimalo nežnija.

Naprotiv.

Ostaje samo da se vidi – šta će sudije na to reći.

(IN4S)

CATEGORIES
Share This