Prvi polumaraton „San Ran“ okupio 350 učesnika

Prvi polumaraton „San Ran“ okupio 350 učesnika

Branko Krkalović u muškoj i Snežana Ilić u ženskoj kategoriji, pobjednici su prvog polumaratona „San Ran“ koji je održan u Trebinju.

U muškoj kategoriji – trka 21 kilometar, drugi je bio Luka Čupić i treći Ivan Vujović. U konkurenci žena druga kroz cilj je prošla Natalija Đurić i Jelena Ilić treća.

Nagrade najboljim je uručio gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, koji je čestitajući pobjednicima i svim učesnicima istakao da je današnji polumaraton na ponos Trebinja i cijele regije.

„U Trebinju su danas učesnici iz cijelog regiona. Trebinje je grad sporta za 2025. godinu i mi smo pokrenuli niz projekata i manifestacija jer to je budućnost za omladinu i grad. Mi kao Grad bićemona raspolaganju da ova manifestacija postane tradicija“, rekao je gradonačelnik Ćurić.

Sunrun trebinje polumaraton 20243.jpeg

Slobodan Gutović, ispred organizatora iz Udruženja građana „Sportom do zdravlja“ istakao je da je sve  prošlo u najboljem redu.

„Oko 350 trkača iz zemalja regiona  učestvovalo je u prvom polumaratonu „San Ran“. Po osmjesima učesnika i posjetilaca vidimo da smo našu misiju priveli kraju, tako da se nadam da će iz Trebinja ponijeti najljepše uspomene. Staza je bila zahtijevna u nekim dijelovima, ali smo se potrudili da imaju dovoljno okrijepnih stanica, vode…“ rekao je Gutović.

Zbog održavanja prvog polumaratona „San Ran“ u Trebinju je bio djelimično zaustavljen saobraćaj u većem dijelu grada i na dijelu magistralnog puta.

Za bezbjednost su se pobrinuli volonteri i pripadnici Policijske uprave Trebinje.

Sunrun trebinje polumaraton 20242.jpeg

Sunrun trebinje polumaraton 20241.jpeg

Radio Trebinje

CATEGORIES
Share This