Ovo je postava Srbije za prvaka Evrope: Piksi pravi radikalne promjene pred Špance

Ovo je postava Srbije za prvaka Evrope: Piksi pravi radikalne promjene pred Špance

Fudbalska reprezentacije Srbije u četvrtak započinje novo izdanje Lige nacija, a prvi rival biće joj ni manje ni više aktuelni prvak Evrope – selekcija Španije, koja će od 20:45h gostovati na stadionu „Rajko Mitić“.

Podsjećamo, timu Srbije zbog povreda nema Aleksandra MitrovićaSergeja Milinković-SavićaVanje Milinković-Savića, kao ni Mihaila Ivanovića. Takođe, otpali su i Nemanja Maksimović Miloš Veljković, pod upitnikom su Aleksa Terzić i Luka Jović, a pozivu se nije odazvao ni Dušan Vlahović zbog porodičnih stvari.

To je selektoru značajno otežalo posao prilikom sklapanja tima za večerašnji meč, koji će reprezentacija Srbije krenuti u formaciji sa četvoricom pozadi, za razliku od dosadašnje prakse Dragana Stojkovića da igra sa trojicom štopera.

Startna postava Srbije za meč sa Španijom

Rajković, Eraković, Milenković, Pavlović, Nedeljković, Lukić, Ilić, Živković, Birmančević, Samardžić, Jović

Ispred golmana Predraga Rajkovića uz levu aut liniju će zaigrati Kosta Nedeljković, a na suprotnoj strani Strahinja Eraković. U centralnom delu odbrane će uz kapitena Nikolu Milenkovića biti Strahinja Pavlović.

Ispred zadnje linije biće Saša Lukić i Ivan Ilić, po bokovima Andrija Živković Veljko Birmančević, dok će iza najusturenijeg Luku Jovića igrati Lazar Samardžić.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This