Monte Karlo: Ispali Mari, Nori, Gofan i Krejsi

Monte Karlo: Ispali Mari, Nori, Gofan i Krejsi

Argentinski teniser Fransisko Serundolo plasirao se danas u drugo kolo masters turnira u Monte Karlu, pošto je pobijedio Britanca Kamerona Norija sa 6:3, 6:4.

Meč Serundola i Norija, 33. i 13. tenisera svijeta, trajao je samo sat i 12 minuta.

Dalje je prošao i Švajcarac Stan Vavrinka koji je poslije preokreta slavio protiv Holanđanina Talona Grikspora sa 5:7, 6:3, 6:4. Trenutno 88. teniser svijeta će u narednom kolu igrati protiv Amerikanca Tejlora Frica.

Prvu prepreku u Monte Karlu preskočio je i Francuz Benžamen Bonzi, pošto je bio bolji od Španca Bernabea Zapate Miraljesa sa 6:1, 7:5. Njegov naredni rival biće Grk Stefanos Cicipas.

Australijski teniser Aleks de Minor plasirao se takođe u drugo kolo mastersa u Monte Karlu, pošto je pobijedio 57. igrača svijeta Britanca Endija Mareja poslije dva seta, 6:1, 6:3.

De Minor, 19. teniser svijeta, pobijedio je posle sat i 28 minuta.On je četiri puta oduzeo servis Mareju, koji nije uspio da napravi nijedan brejk.

De Minor će igrati protiv njmačkog tenisera Jana Lenarda Štrufa.

U drugom kolu je i Argentinac Dijego Švarcman, pobjedom protiv Belgijanca Davida Gofana 6:4, 6:2.Njegov protivnik biće Italijan Janik Siner, koji je kao sedmi nosilac bio slobodan u prvom kolu.

Mateo Beretini je pobijedio 38. igrača svijeta Amerikanca Maksima Kresija poslije dva seta, 6:4, 6:2. Beretini, 22. teniser svijeta, slavio je poslije sat i 26 minuta.On je tri puta oduzeo servis Kresiju, koji nije uspio da napravi brejk, i poslije prve meč lopte plasirao se u drugo kolo.

Beretini će u drugom kolu igrati protiv Argentinca Franciska Serundola.

Agencije

CATEGORIES
Share This