Neočekivano ponašanje profesora: Koristio kokain na maturskoj večeri

Neočekivano ponašanje profesora: Koristio kokain na maturskoj večeri

Na maturskom plesu Gimnazije Bežigrad u Ljubljani, jedan od profesora uhvaćen je kako šmrče kokain u toaletu. Svojim neprimjerenim ponašanjem pokvario je to veče mnogim učenicima.

Uredakciju slovenskog medija stigli su navodi kako je profesor, pijan i nadrogiran, pao na plesnom podijumu.

– Priča je još kompleksnija i nismo sve snimili. Dogodilo se još mnogo toga… – stoji u poruci.

Tukao se dok ga nisu izvukli napolje

Takođe, u drugoj anonimnoj dojavi stigla je informacija da je profesor maltretirao učenice i tukao se dok ga krvavog nisu izvukli napolje. Profesor je četvrti dan nakon incidenta dao otkaz, a direktorka Alenka Budihna potvrdila je da su optužbe tačne, pišu Slovenske novice.

– Imali smo matursko u petak, a onda sam u ponedjeljak počela da dobijam obaveštenja i izjave. To su mi rekli učenici četvrtog razreda koji su taj dan imali nastavu s učenicima. Odmah sam pozvala radnika na razgovor, iznijela mu kakva je situacija i već u utorak je prestao s nastavom – rekla je.

“Bio je jako, jako pijan”

Direktorka škole je iz više izvora saznala za optužbe za napad, korištenje kokaina i da je bio “jako, jako pijan”.

Dodaje, međutim, da se incidenti nisu dogodili na službenom dijelu maturske večeri, nego na zabavi namjenjenoj samo učenicima. Profesor je u Gimnaziji Bežigrad radio od oktobra prošle godine.

Prema riječima direktorke, sve do maturskog plesa nije ukazivao ni na ništa što bi moglo dovesti do tako ekscesnog ponašanja, prenosi Telegraf.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This