Tekst o sankcijama Rusiji izveo lažova Dodika na čistac!

Tekst o sankcijama Rusiji izveo lažova Dodika na čistac!

„Tekst pod naslovom „Dodik i Orban uveli sve pakete sankcija Rusiji, Vučić nijedan“ izveo je lažova Dodika na čistac. Lažni predsjednik Dodik radi ono što najbolje zna, a to je da laže. Javno. Na tviteru“, napisala je Jelena Trivić na svom fejsbuk profilu.

„Nastavlja po starom, jedno radi iza scene, a sasvim dugu priču servira svojim članovima i narodu. Dok je sjedio u Predsjedništvu BiH uvođene su sankcije Ruskoj Federaciji, a on je tu činjenicu nevješto krio populističkim nastupima. Uvođenje sankcija Bosne i Hercegovine Rusiji, čemu se Dodik kao član Predsedništva BiH nijednim potezom nije protivio, nedavno je pohvalio i Žozep Borelj na sastanku sa Željkom Cvijanović u Briselu“, navela je ona.

Činjenica je, kako kaže, da niko od visokopozicioniranih članova režima nije demantovao te tvrnje, jer i kako bi kada je to istina, koju bi doduše Režim rado da sakrije.

„Aleksandar Bocan-Harčenko, ambasador Ruske Federacije u Republici Srbiji, u nedavnom intervjuu za „VEdomosti“ izjavio je da Srbija jedina nije uvela sankcije Rusiji. Dodik je pored izrečene laži, ponovo je pokazao i da je kukavica“, smatra Trivić.

„Dodik kao stara kukavica, ne smije da napada portal iz Srbije, koji je danas objavio tekst kako „Dodikova RS, preko BiH, uvela sankcije Rusiji“. Prozivanje portala iz Srbije moglo bi se shvatiti kao napad na rukovodstvo Srbije, a Dodik nema dovoljno hrabrosti da to otvoreno radi“, istakla je ona i dodala:

„Međugim, već duži vremenski period Dodik konstantno zadaje niske udarce rukovodstvu Republike Srbije, prvenstveno neodmjerenim izjavama o najvažnijim državnim i nacionalnim pitanjima, huškanjem i plaćanjem kvazi analitičara da potkopavaju Aleksandra Vučića istovremeno pišući ode o Dodiku, kao i koketiranjem sa dijelovima međunarodne zajednice koji u jakoj Srbiji vide prijetnju za njihove interese.“

„Dodik ostaje kukavičije jaje podmetnuto srpskom narodu koji radi sve ono što nije srpski nacionalni interes“, istakla je Trivićeva.

(BN)

CATEGORIES
Share This