SDS napokon reagovao na SMJENU RALJIĆA: SMJENA RALJIĆA POKAZUJE DA SE NE PRAŠTA DRUGAČIJI POLITIČKI STAV

SDS napokon reagovao na SMJENU RALJIĆA: SMJENA RALJIĆA POKAZUJE DA SE NE PRAŠTA DRUGAČIJI POLITIČKI STAV

Iako je prošlo četiri dana od smjene predsjednika Gradskog odbora SDS Banjaluka sa pozicije direktora Vodovoda u tom gradu, iz ove stranke su tek danas reagovali na njegovu smjenu. Zanimljivo je da iako su na smjenu reagovali neki opozicioni čelnici i kritikovali ovaj revanšistički potez gradonačelnika Draška Stanivukovića, u SDS  su nekoliko dana ćutali, da bi se danas ipak oglasili.

U saopštenju iz SDS se navodi:

Ničim izazvano razrješenje Željka Raljića sa mjesta izvršnog direktora banjalučkog Vodovoda poruka je da stručnost i reference često zasjeni politika koja ne prašta drugačiji politički stav.

Željko Raljić je kadar sa besprekornom biografijom, mašinski inženjer sa iskustvom i radom koji ga preporučuju da može da upravlja velikim sistemima. O Željkovom radu i ljudskosti najbolje govore njegove radne kolege koje su jutros iznenađene njegovom smjenom.

Obračun sa kadrovima Srpske demokratske stranke u Banjaluci postala je praksa gradskih vlasti. Poručujemo da to nije put kojim aktuelna vlast u Banjaluci treba da ide i da politički revanšizam ne smije da postane praksa u najvećem gradu, praksa kakva je inače karakteristična za režim u Republici Srpskoj na čelu sa SNSD-om.

ISTOK

CATEGORIES
Share This