Idilično samo na fotografijama na društvenim mrežama

Idilično samo na fotografijama na društvenim mrežama

Idilična slika SNSD-a u Doboju je samo na fotografijama na društvenim mrežama.

Ovo tvrde dobro upućeni izvori u tom gradu, koji dodaju da još uvijek postoje dvije struje u Dodikovom SNSD-u u Doboju, od vrha Gradskog do mjesnih odbora

To je izvorni SNSD i bivš članovi SDS-a koji su prije šest godina zvanično prešli u SNSD, a što se smatra projektom tadašnjeg predsjednika Gradskog odbora SNSD u Doboju Uroša Gostića.

SDS-ovu struju sve donedavno je u potpunosti kontrolisao Obren Petrović, a koja se u posljednje vrijeme dijeli na Jošićevu i Jerinićevu grupu.

Izvorni SNSD pod kontrolom drži Sanja Vulić i često među njima ima varnica…

„S jedne strane imamo Sanju Vulić i stari SNSD, a sa druge strane Obrenovu grupu – Danijela Jošića i Borisa Jerinića, što će reći stari SDS. I tu se stvar dodatno komplikuje jer se i bivša SDS-ovska struja dobojskog SNSD- a dijeli na Jošićevu i Jerinićevu grupu“, tvrdi taj izvor i dodaje da i Jerinić i Jošić, naročito u posljednje vrijeme, obnavlaju kontakte sa ljudima iz bivše stranke.

Takođe tvrde, da je Jošićeva struja ojačala i da bi mogla žestoko da uzdrma SNSD u Doboju.

Hoće li doći do tih turbulencija i potresa zavisiće, prema tom izvoru, od razmotavanja klupka na republičkom nivou, jer, kako navodi, bez miga sa strane tadašnji dobojski SDS nije ušao u SNSD.

Sankcije i prijetnje od sankcija, tvrdi taj izvor, dobro su uzburkali duhove u SNSD-u Milorada Dodika.

(BN) Foto: Arhiva

CATEGORIES
Share This