(FOTO) „Tako nešto može da učini samo bezbožnik“ Grbić podnio krivičnu prijavu protiv Stanivukovića

(FOTO) „Tako nešto može da učini samo bezbožnik“ Grbić podnio krivičnu prijavu protiv Stanivukovića

Upravo sam u Okružnom javnom tužilaštvu podnio krivičnu prijavu protiv Draška Stanivukovića zbog klevete i laži koje je juče iznio u javnosti.

To je poručio Željko Grbić, bivši direktor Gradskog groblja, naglasivši da “ono što je Stanivuković juče uradio, predstavlja najmorbidniji i najbesramniji čin u političkoj istoriji Republike Srpske.“

Grbić je rekao da je Stanivukovićevo „glumatanje iznad groba, zarad političke manipulacije i blaćenja protivnika, nešto što može da učini samo bezbožnik i antihrist“.

Krivična prijava
Krivična prijava

– Ako sam učinio bilo šta loše, zašto me Stanivuković nije prijavio policiji i tužilaštvuŠta si čekao godinu i po? – upitao je Grbić, napominjući da su nakon njega na poziciji direktora Gradskog groblja bila još tri direktora.

– Ako je išta od onoga što si izgovorio istina, spreman sam da odgovaram. Ovako, pitam te, bojiš li se Boga? Sram te bilo, Stanivukoviću. Ti si najveća prevara Banjaluke i njena najveća sramota – zaključio je Grbić.

Željko Grbić
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Osuđujući neprimjerene postupke, Grbić je oštro reagovao:

– Ništa ti nije sveto, sram te bilo. Ja sam krvario i dao dio svoga tijela za ovu našu svetu zemlju, a ne da bi se takvi kao ti igrali sa ljudskim životima. Svima je jasno zašto ovo radiš – svoju nesposobnost želiš prekriti lažima. Džabe Draško, 6. oktobra odgovaraš narodu a nakon toga i mojoj porodici i meni na sudu – poručio je Grbić.

Željko Grbić
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Podsjetimo, Stanivuković je rekao da su direktori koji su ranije vodili “Gradsko groblje” kupovali grobove na imena svojih članova porodice, preprodavali ih drugima, novaci uzimali sebi, a preduzeće doveli do milionskog minusa.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This